Ναταλία Γερμανού στο «Όλα τρέλα»: «Δεν έχω κάνει τη χαζή στην TV»

Ναταλία Γερμανού στο «Όλα τρέλα»: «Δεν έχω κάνει τη χαζή στην TV»

Μίλησε για όλα: για την πρώτη της συγγραφική δουλειά, τον ήρωα του βιβλίου της, που έχει το ίδιο όνομα με τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου, αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην τηλεόραση.

Ναταλία Γερμανού στο «Όλα τρέλα»: «Δεν έχω κάνει τη χαζή στην TV»
Μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Η Γερμανού ξανάρχεται» το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Έτσι για Χάρη σου», η Ναταλία Γερμανού κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού και μίλησε για όλα: για την πρώτη της συγγραφική δουλειά, τον ήρωα του βιβλίου της, που έχει το ίδιο όνομα με τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου, αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην τηλεόραση.
 
Η παρουσιάστρια διέψευσε όσα λέγονται για το ότι δεν είναι τυχαία η συνωνυμία του πρωταγωνιστή του βιβλίου με τον σύντροφό της, τονίζοντας ότι «οι πρώτες σελίδες του βιβλίου γράφτηκαν πριν χρόνια». Μάλιστα, διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όταν ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός, διάβασε τις πρώτες σελίδες του διηγήματος.

Κλείσιμο


«Κοριτσάκι μου, θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα έγραψες από διηγήσεις», της είχε πει με εκείνη να προσθέτει με χιούμορ «Που να ήξερε, καλή του ώρα».
 
Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει ζήσει δυσχερείς καταστάσεις στην τηλεόραση, παραδέχτηκε: «Έχω ζήσει καταστάσεις, που δεν είναι ευχάριστες. Δεν έχω κάνει τη χαζή ποτέ, αλλά τη σιωπηρή. Πίστευα ότι η σιωπή μου είναι η πιο ηχηρή απάντηση».
 
Όταν κλήθηκε να… διευκρινίσει αν αναφέρεται σε πρόσφατα περιστατικά, η ίδια απάντησε καταφατικά.



Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις σχέσεις της στις οποίες υπάρχει διαφορά ηλικίας και αποκάλυψε πως «έχω υπάρξει και με πενηντάρη και πέρασα πολύ καλά μαζί του», συμπληρώνοντας: «Νομίζω πως δεν έχω καταλάβει και εγώ τι ψάχνω στους άνδρες. Είναι σαφές αυτό! Κάθε περίοδο ψάχνω κάτι διαφορετικό, κάθε χρονιά ψάχνω και κάτι άλλο. Επίσης, με ρώτησες πώς επιλέγω έναν σύντροφο, όταν τον γνωρίζω. Δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να με επιλέγουν κι αυτοί. Δεν με βιάζουν, αλλά τις πιο πολλές φορές με επιλέγουν εκείνοι. Όταν ενδίδω σημαίνει ότι κάτι βρίσκω στον άνθρωπο αυτό – και αυτό είναι κάτι διαφορετικό κάθε φορά».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης