Κωστόπουλος: Πήγα στην Αμερική για εμφύτευση μαλλιών και επιμήκυνση πέους

Κωστόπουλος: Πήγα στην Αμερική για εμφύτευση μαλλιών και επιμήκυνση πέους

«Δεν θα είμαστε Λιάγκας - Σκορδά, γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος - Μπαλατσινού! Ο καθένας στο είδος του»

Κωστόπουλος: Πήγα στην Αμερική για εμφύτευση μαλλιών και επιμήκυνση πέους
Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μετά την ανακοίνωση του Mega ότι θα είναι εκείνος ο νέος παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του MEGA έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πέτρος Κωστόπουλος.
 
«Πήγα στην Αμερική για να κάνω ένα λίφτινγκ που σε μια βδομάδα περνάει! Έκανα εμφύτευση μαλλιών και μια επιμήκυνση πέους!», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής, απαντώντας μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το» στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και τον ήθελαν να ταξίδεψε στην Αμερική για «γενικό ρεκτιφιέ».
 
Ξεκαθάρισε δε ότι το ταξίδι έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους: «Ηλίθιος είμαι και πήγα μόνος μου διακοπές λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα;».
 
Όσο για το ρόλο που θα έχει η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή και το αν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά; «Η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι κανονική παρουσιάστρια στο show. Δεν θα είμαστε Λιάγκας - Σκορδά, γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος - Μπαλατσινού! Ο καθένας στο είδος του», είπε ο παρουσιαστής, διαψεύδοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από τη σύζυγό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης