Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν είμαι η πανελίστρια με το κύκλωμα της Βουλγαρίας

Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν είμαι η πανελίστρια με το κύκλωμα της Βουλγαρίας

Το πρώην μοντέλο προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε την εμπλέκει σε αυτή την υπόθεση «φούσκα» 

Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν είμαι η πανελίστρια με το κύκλωμα της Βουλγαρίας
Έξαλλη με τις φήμες που θέλουν την ίδια να είναι η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία δηλώνει η παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Extra «Αποκάλυψη live» που της τηλεφώνησε για να τη ρωτήσει αν εκέινη είναι η πρώην εστεμμένη καλλιστείων και πανελίστρια καθημερινής εκπομπής για την οποία γίνεται λόγος τις τελευταίες ημέρες.

Κλείσιμο

Η Αντωνία είπε ότι δεν ξέρει από πού ξεκίνησε όλο αυτό και τόνισε ότι κανένας δεν μπορεί να θίγει με αυτόν τον τρόπο την αξιοπρέπειά της

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε την εμπλέκει σε αυτή την υπόθεση «φούσκα», όπως την χαρακτήρισε.


«Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα λοιπόν σας λέω ότι νομίζω ότι η υπόθεση αυτή είναι μια φούσκα γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν υπογράφει ο μάγκας το άρθρο. Αν ισχύει να βγουν, να πουν το όνομα για να μην παίρνει η μπάλα , άλλα άτομα που κολλάνε σε αυτό το θέμα γιατί όταν σου κολλάει μια ρετσινιά δύσκολα βγαίνει. Αν όπως έχω ακούσει κυκλοφορεί το όνομά μου, καλό είναι να το σταματήσει όποιος το έχει ξεκινήσει γιατί δε θα κάτσω έτσι», είπε.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το γεγονός, αν έχει συμβεί. Αν υπάρχει σύλληψη, αν υπάρχει τέτοια κοπέλα. Από την άλλη είναι η εξουσία που έχουν κάποιοι άνθρωποι να γράφουν χωρίς να υπογράφουν. Να γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι τους και μετά να περιγράφουν τον οποιονδήποτε που μπορεί να φωτογραφίζουν», πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης