Ν. Σφακιανάκης: Και ο Χατζιδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;

Ν. Σφακιανάκης: Και ο Χατζιδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;

Ο λαϊκός τραγουδιστής καλεσμένος στο «Όλα μπάχαλο» μίλησε για όλα: από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του, που λίγο έλειψε να του προξενήσει σοβαρό τραυματισμό, μέχρι τη γνωριμία του, πριν αρκετά χρόνια, με τον Παντελή Παντελίδη.

Ν. Σφακιανάκης: Και ο Χατζιδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;
Μια εκπομπή αφιερωμένη στον Νότη Σφακιανάκη ήταν το δεύτερο «Όλα μπάχαλο» αυτής της εβδομάδας, το βράδυ της Τρίτης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για όλα: από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του, που λίγο έλειψε να του προξενήσει σοβαρό τραυματισμό, μέχρι τη γνωριμία του, πριν αρκετά χρόνια, με τον Παντελή Παντελίδη.

«Πραγματικά το αυτοκίνητο ήταν σωτήριο. Φεύγω από την Βουλιαγμένη για Αθήνα. Στο επόμενο φανάρι, που δεν λειτουργούσε, αναβόσβησα τα φώτα για να προειδοποιήσω - καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται - και με το που φτάνω στο σταυροδρόμι, ξαφνικά αποφασίζει μια κοπέλα να στρίψει αριστερά και να μπει μέσα στη λεωφόρο. Κάθετα! Εφόσον βλέπεις ένα αμάξι να έρχεται, πατάς φρένο. Κάνω δεξιά για να την αποφύγω - είχε φύγει με χίλια, δεν σταμάτησε πουθενά - και την ακούμπησα λίγο μπροστά», εξομολογήθηκε ο Νότης.
 
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Ήμουν στη μεσαία λωρίδα, μπαίνω στη δεξιά, χτυπάνε οι ρόδες στο πεζοδρόμιο, σπάνε οι ρόδες μου, σέρνομαι στο πεζοδρόμιο, χτυπάω σε δύο δέντρα και εκσφενδονίζομαι στο απέναντι διάζωμα. Πήγα απέναντι διάζωμα».

Ο Νότης αναφέρθηκε ακόμα και στους ομοφυλόφιλους και εξήγησε πώς κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος και τι… κρύβεται από πίσω!
 
 «Για τους gay φταίνε τα περιοδικά, όσοι είχαν διαπαιδαγωγήσει αρκετές γενεές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που είναι αρσενικός να βγαίνει σαν την φτερού στην πλάκα. Και ο Χατζιδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;».


Ακόμα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια είχε κάνει ακρόαση στον Παντελή Παντελίδη, μήπως και συνεργάζονταν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν τότε. «Πριν από καμιά 15αριά ημέρες, κάτι συζητάγαμε κάτι μου λέγανε για τον τραγουδιστή, τον Παντελίδη και έλεγα πως επειδή δεν τον έχω ακούσει, δεν μπορώ και να τον κρίνω. Και μου λέει ο μαέστρος ότι τον είχαμε κάνει ακρόαση! Εγώ εδώ και καμιά δεκαετία δεν ακούω άνδρες τραγουδιστές, επειδή έχω μαζί μου τον Βασίλη Δήμα και τον Μανώλη Καμπούρη, είμαι κλεισμένος από άνδρες. Αλλά καμιά φορά έρχεται και ένα παιδί με μια κιθάρα και τον ακούμε τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης