Βollywood υπερθέαμα στη Μύκονο

Βollywood υπερθέαμα στη Μύκονο

Σάρι, κάρι και σαρίκια  με την ελληνική σημαία αναστάτωσαν το νησί για 3 μέρες

Ληστεία σε τράπεζα στην Αργυρούπολη
Βollywood υπερθέαμα στη Μύκονο
Η Μύκονος τελικά αυτό το καλοκαίρι τα έχει δει όλα. Μετά τις ατραξιόν με τον πόλεμο των αστακών, τους τόνους γαριφάλων στα πόδια του Ρέμου, τα χλιδάτα λιβανέζικα πάρτι και το ρωμαϊκό κάλεσμα των Ντιν και Νταν, φύσηξε στο νησί και ινδικός άνεμος με... ολίγη δόση κάρι. Στον απόηχο της καλοκαιρινής σεζόν, ένα καραβάνι από πάμπλουτους Ινδούς επισκέφθηκε -χωρίς να αποχωριστεί φυσικά τις συνήθειές του- το Νησί των Ανέμων καταθέτοντας πολύ χρήμα και ακόμη περισσότερο show off.

Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου τα ιδιωτικά λίαρ τζετ κατέφταναν από Ντουμπάι και Νέο Δελχί το ένα μετά το άλλο, δημιουργώντας first class συνωστισμό, με τις κυρίες να κατεβαίνουν με τα ψηλοτάκουνα Loutoutin τους συνοδευόμενες από το προσωπικό που κουβαλούσε τα πανάκριβα μεταξωτά τους σάρι και τα Harry Winston κοσμήματά τους.

Κλείσιμο


Στο νησί, ξενοδόχοι και γνωστοί επιχειρηματίες έτριβαν τα χέρια τους, καθώς οι Ινδοί κατέφταναν στην αγαπημένη τους γωνιά των Κυκλάδων με διά-θεση όχι απλώς να ξοδέψουν, αλλά να οδηγήσουν το νησί σε καταναλωτικό overdose. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των ιδιοκτητών δημοφιλούς εστιατορίου, που θέλοντας να αυξήσουν το τελικό κόστος που θα κατέθετε το νιόπαντρο ζευγάρι στον λογαριασμό τους ζήτησαν, απ’ ό,τι λέγεται, 5.000 ευρώ επιπλέον για... έξτρα πλύσιμο των πιάτων προκειμένου να εξαφανιστεί η έντονη μυρωδιά από το κάρι.

Ο γάμος της Faarah Mehta, κόρης των ιδιοκτητών του μεγαλύτερου εκδοτικού συγκροτήματος της Ινδίας, και του μεγιστάνα Sagar Shewakramani, η οικογένεια του οποίου δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι, ήταν τελικά ό,τι πιο γκλάμορους συνέβη αυτό το καλοκαίρι στο νησί. Η πολύφερνη νύφη κατέφτασε με τους περίπου 500 καλεσμένους της και με διάθεση να τους προσφέρει, με οιοδήποτε κόστος, μια διαμονή που θα τους έμενε αξέχαστη.

Το γαμήλιο γλέντι κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες (και νύχτες) -από την περασμένη Δευτέρα έως και την Τετάρτη- και όπως ήταν φυσικό στοίχισε στους οικοδεσπότες μια περιουσία, αφού νοικιάστηκαν μέχρι και τσάρτερ για τη μεταφορά των καλεσμένων που δεν διέθεταν αεροπλάνο. Για τους περισσότερους εξ αυτών είχαν κλειστεί δωμάτια στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Mykonos Blu», ενώ τα γλέντια και η περιποίηση ήταν non stop.

H παρέα των Ινδών είχε φέρει μαζί της πάμπολλους σεφ -οι οποίοι είχαν και την υψηλή εποπτεία των μενού-, μακιγιέρ, αμπιγιέζ και φυσικά γραμματείς, ενώ η πρόσκληση του γάμου ήταν ένα τρίπτυχο που ενημέρωνε αναλυτικά για την ξέφρενη διασκέδαση στα πιο hot στέκια του νησιού. Το pre-wedding πάρτι πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Ψαρούς, και συγκεκριμένα στο «Nammos», υπό το άγρυπνο βλέμμα σεκιούριτι προκειμένου να προστατευτούν οι υψηλοί καλεσμένοι από αδιάκριτα βλέμματα και παπαράτσι. Το σκηνικό παρέπεμπε σε χαρούμενη ταινία Bollywood με πολύχρωμες γιρλάντες, λευκές ορχιδέες και φυσικά το όνομα του γαμπρού και της νύφης γραμμένα με λέιζερ στους βράχους.

Οι καλεσμένοι φορούσαν εξευρωπαϊσμένα βραδινά ρούχα που κυμάτιζαν ελεύθερα ακολουθώντας τους ινδικούς ρυθμούς, ενώ η Μύκονος θύμιζε Τζαϊπούρ, με το κάρι και τη μασάλα (μίγμα καρυκευμάτων) να αναδύονται μέσα από τα γκουρμέ εδέσματα του μπουφέ. Η πρόσκληση μπορεί να ανέφερε ως ώρα προσέλευσης τις 6 μ.μ., ωστόσο τηρήθηκαν οι ινδικές καθυστερήσεις, με τους πρώτους καλεσμένους να δίνουν το «παρών» στις οκτώ.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες το «Νammos» παρέπεμπε σε μπολιγουντιανό υπερθέαμα, με τον κόσμο να ακολουθεί τους ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης και αποκορύφωμα τη στιγμή όπου εμφανίστηκαν επί σκηνής οι θρυλικοί Gipsy Kings, παρασύροντας τους πάντες σε παραλήρημα. «Ηταν ένας γάμος-υπερπαραγωγή με κάθε λογής jetsetter από κάθε γωνιά του πλανήτη», αποκαλύπτει καλεσμένος και συμπληρώνει: «Ηταν ένα event αντάξιο εκείνων που πραγματοποιούνται σε ινδικά παλάτια, απόλυτα μυθικό, με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εμφανή πλούτο. Aκόμη και η Μύκονος της υπερβολής έδειξε να τα ’χει χαμένα από τα χιλιάδες ευρώ που πετούσαν ακόμη και εν είδει tip. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, το κόστος άγγιξε τα 2 εκατ. δολάρια!»

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης