«Λάβρος» ο Χρήστος Δάντης κατά Χατζηγιάννη και Ρουβά!

«Λάβρος» ο Χρήστος Δάντης κατά Χατζηγιάννη και Ρουβά!

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του γνωστού τραγουδιστή στους δύο συναδέλφους του -και κυρίως στον πρώτο.

100 σφαίρες για 6 αστυνομικούς!
«Λάβρος» ο Χρήστος Δάντης κατά Χατζηγιάννη και Ρουβά!
Έκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Δάντης στο περιοδικό «Εγώ», αφού άφησε πολλές αιχμές κατά του συναδέλφου του, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αν δεν είχαν προηγηθεί αυτά που έκανα εγώ, δεν θα υπήρχαν στη μουσική άνθρωποι όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός, ως τραγουδιστής δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Χαίρομαι, όμως, πραγματικά γιατί αυτή η γενιά που αντιπροσωπεύει ο Μιχάλης πάτησε στην ουσία πάνω στα δύο άλμπουμ που είχα κάνει το «Παλιό μου  παλτό» και το «Δωμάτιο». Τα θεώρησαν «ευαγγέλιο» και τα αξιοποίησαν μουσικά πάρα πολύ καλά».

Κλείσιμο
Αφού άφησε τις αιχμές του για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνέχισε με  τον Σάκη Ρουβά. Αφού ανέφερε ότι μεγαλώνει, ότι είναι 46 χρονών και δεν μπορεί να κοπανιέται στη σκηνή όπως στα 30 του, η δημοσιογράφος του λέει ότι και ο Σάκης είναι 40 ετών αλλά συνεχίζει να κάνει σόου. «Νομίζω όμως ότι και εκείνος μεγαλώνει και έχει αρχίσει να αλλάζει μερικά πράγματα» απαντά ο Χρήστος Δάντης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης