Τι ετοιμάζει στην Αμερική η Αγγελική Νικολούλη;

Τι ετοιμάζει στην Αμερική η Αγγελική Νικολούλη;

Τι έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην Αμερική και γιατί παραλίγο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα;

Τι ετοιμάζει στην Αμερική η Αγγελική Νικολούλη;
Τι έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην Αμερική και γιατί παραλίγο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα; Η δημοσιογράφος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ionion Fm» για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αποκαλύπτοντας πως στην Αμερική έχουν ενθουσιαστεί πολύ με τις ιστορίες με τις οποίες ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ».

«Τους αρέσει η εκπομπή και σκέφτονται κάποιες ιστορίες και αληθινές δολοφονίες που φώτισε το Φώς στο Τούνελ να τις μεταφέρω ή στον κινηματογράφο, ή στην τηλεόραση εκεί στην Αμερική», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.  

Μάλιστα αναφερόμενη στο πρόσφατο ταξίδι της στην Αμερική, όπου έμεινε για ένα μήνα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως παραλίγο να μη γυρίσει πίσω. Επέστρεψε, όμως, για να ξεκινήσει τη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου: «Ξεκινάμε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του αστυνομικού θρίλερ. Υποθέσεις που έχω βιώσει μέσα από το αστυνομικό ρεπορτάζ και την εκπομπή, θα τις μεταφέρω με τον τρόπο μου σε ένα βιβλίο. Το πρώτο. Και μετά θα ακολουθήσουν κι άλλα. Μες τον Απρίλη θα έχω και άλλα νέα», είπε η ίδια.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης