Ο Αλεξέι έκανε πρόταση γάμου στη Μαριάννα «on air»!

Ο Αλεξέι έκανε πρόταση γάμου στη Μαριάννα «on air»!

Είναι πολύ λίγο καιρό μαζί, αλλά εκείνος νιώθει ότι βρήκε το άλλο του μισό και δε θέλει να τη χάσει - Δείτε το video

Ο Αλεξέι έκανε πρόταση γάμου στη Μαριάννα «on air»!
Ο Αλεξέι, ο χορευτής του Dancing On Ice, είναι από τα πρόσωπα που έκλεψαν από την αρχή την παράσταση και πολλές γυναίκες τον «ερωτεύτηκαν». Την καρδιά του, όμως, έκλεψε οριστικά και αμετάκλητα, ως φαίνεται, η Μαριάννα Καλλέργη.

Τι και αν είναι μαζί πολύ λίγο καιρό, ο Αλεξέι στο DOI της Κυριακής, έκανε μια κίνηση… ματ, που σόκαρε το κοινό και όλους τους παρευρισκομένους. Πρόταση γάμου στην καλή του «on air»!

Την ώρα που οι κριτές ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να αποχωρήσει η Μαριάννα, ο Αλεξέι έκανε παρέμβαση και μπήκε στο πλατό για να πει κάτι στην αγαπημένη του. 

«Θέλω να ξέρεις ότι αυτό το show, η Ελλάδα και αυτοί οι δύο μήνες άλλαξαν ριζικά τη ζωή μου, γιατί συνάντησα την πιο εκπληκτική γυναίκα της ζωής μου. Έχω πάρα πολύ άγχος αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό που θα κάνω είναι το πιο σημαντικό βήμα της ζωής μου. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι», αυτά ήταν τα λόγια του Αλεξέι προς τη Μαριάννα, ο οποίος ευθύς αμέσως γονάτισε σαν …γνήσιος ιππότης και της πρόσφερε το δαχτυλίδι.

Πώς αντέδρασε η όμορφη αθλήτρια; Εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη δεν έβρισκε τα λόγια να εκφράσει τα συναισθήματά της. Πώς να μην είναι, άλλωστε, από τη μία η αποχώρηση και από την άλλη ο …γάμος, αν και είναι μόλις 19 ετών!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης