Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανάρτησε βίντεο με τον σύντροφό της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανάρτησε βίντεο με τον σύντροφό της

Είναι η πρώτη φορά που δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

tzoulia-alexandratou
Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύντροφός της βιώνουν την απόλυτη ευτυχία τις τελευταίες ώρες, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το μοντέλο αποκάλυψε πριν λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Μοιράστηκε μάλιστα, και μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το μαιευτήριο.

Όπως αποκάλυψε, η κόρη της θα πάρει το όνομα «Πάρις». Μέχρι στιγμής, η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν είχε αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού.

Το μοντέλο αποφεύγει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζει να μοιράζεται με το κοινό ό,τι εκείνη θέλει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αλλά και το OnlyFans.

Ωστόσο, χθες έκανε τη διαφορά και δημοσίευσε στο προφίλ της ένα insta story με τον σύντροφό της. Μπορεί σε αυτό να έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα και η εικόνα να μην ήταν καθαρή, όμως είναι η πρώτη φορά που δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανάρτησε βίντεο με τον σύντροφό της
Κλείσιμο


Στο βίντεο που ανάρτησε, η Τζούλια Αλεξανδράτου κι εκείνος ανταλλάζουν ένα φιλί. Πάνω στο story, συμβούλευσε το κοινό της να επισκεφτεί το προφίλ της στο OnlyFans για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση τους. «Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans», έγραψε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα χιονοπτώσεων της «Μπάρμπαρα»

Σεισμοί στην Τουρκία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί, εκατομμύρια οι άστεγοι μέσα στο κρύο


Στη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης για το επίδομα ειδικών αποστολών και καλύτερων μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης