"Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας"

"Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας"

Ποιοι είναι το μέλλον της Ελλάδας; Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, απαντά: «Θα περάσουμε μια δύσκολη διετία, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2013...

"Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας"
Ποιοι είναι το μέλλον της Ελλάδας; Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, απαντά: "Θα περάσουμε μια δύσκολη διετία, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2013. Μετά τον Οκτώβριο του 2011, μπαίνουμε σε μια διαδικασία γρήγορων μεταρρυθμίσεων και μεταμορφώσεων. Το 2012 δημιουργεί μια νέα κοινωνικό - εμπορική και επικοινωνιακή επιφάνεια, συνεχίζεται η οικονομική δυσκολία και ξεπερνιέται μετά το τέλος του 2013, το οποίο επίσης θα είναι σκληρό. Στο μεταξύ, η αγορά και οι τιμές θα βρίσκονται σε διαρκή αναμόρφωση. Το 2014, όμως, με τον Δία στο Λέοντα περνάμε σε μια νέα εποχή. Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας, "παράδεισος" και χώρος μεγάλων ευκαιριών. Αυτό θα κρατήσει μια τριετία, ίσως και τετραετία. Και αυτό δεν το λέει μόνο η λογική, η παγκοσμιοποίηση και οι προθέσεις των κέντρων εξουσίας, αλλά επεμβαίνει και η μεταφυσική, αφού υπάρχει προστασία της Ελλάδας άνωθεν, σαν ευλογία… Αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα σοκ αντίστοιχο με αυτό της χούντας, αλλά όλα τα κακά δεν κρατάνε -στην χειρότερη περίπτωση- περισσότερο από επτά χρόνια", λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό “People”.


Κλείσιμο

"Μέχρι το 2013, θα έχει αλλάξει η γη τρεις φορές. Είναι πολύ μεγάλο το κύμα των εξελίξεων που έρχεται. Όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη ζει τώρα μια παρακμή και μια δοκιμασία. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας", καταλήγει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης