Γιατί ο Κώστας Τσάκωνας θέλει να ξεκινήσει απεργία πείνας;

Γιατί ο Κώστας Τσάκωνας θέλει να ξεκινήσει απεργία πείνας;

Το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και χρόνια ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος έχοντας δύο ανήμπορα...

Γιατί ο Κώστας Τσάκωνας θέλει να ξεκινήσει απεργία πείνας;
Το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και χρόνια ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος έχοντας δύο ανήμπορα αδέρφια και μην μπορώντας πια να εργαστεί στο θέατρο, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, προσπαθεί να φροντίσει την οικογένειά του με μία σύνταξη των 1.200 ευρώ.

Η φοβερή περιπέτεια της υγείας του, τα επτά χρόνια δικαστικής διαμάχης, τα δυο άρρωστα αδέλφια που φροντίζει μόνος του, έχουν φέρει σε απόγνωση το γνωστό ηθοποιό, σύμφωνα με την “Espresso”.

Ο Κώστας Τσάκωνας μετά από ατύχημα που είχε δεν μπορεί να εργαστεί στο θέατρο και παλεύει με τη σύνταξη των 1.200 ευρώ να φροντίσει την οικογένειά του και τα αδέλφια του. Ο ηθοποιός από το 2004 έχει εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα με το δήμο Αθηναίων, όταν διερχόμενος με τη βέσπα του από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Ηλία Ηλίου, όπου εκτελούνταν έργα διαμόρφωσης χώρου, έπεσε στο κεφάλι του ένα δέντρο.
 
Κλείσιμο
Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν πως έχει απώλεια πρόσφατης μνήμης, κάτι που δεν του επιτρέπει να εργαστεί στο θέατρο. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση “Τα θέλει ο Κωλοτράβας” και το ατύχημα τον ανάγκασε να μείνει κλινήρης χάνοντας 58.800 ευρώ.
 
Παρόλο όμως, που εξουσιοδότησε το δικηγόρο του να αρχίσει το δικαστικό αγώνα κατά του δήμου Αθηναίων και του εργολάβου που διεξήγαγε τα έργα, η υπόθεσή του έχει πάρει τέσσερις αναβολές, όπως ο ίδιος λέει στην εφημερίδα. Σήμερα, ο ίδιος δεν μπορεί να εργαστεί στο θέατρο και παίρνει σύνταξη 1.200 ευρώ, με τα οποία πρέπει να φροντίσει την οικογένειά του και τα δυο αδέλφια του που έχουν αναπηρία πάνω από 67%. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε απόγνωση και σκέφτεται να κατέβει μετά το Πάσχα σε απεργία πείνας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης