Σάλος με το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους

Σάλος με το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους

Τι απαντά η ίδια με νέο βίντεο

Video 189.Ομοφυλόφιλοι άντρες!!! Η σειρά σας παιδιά!!! | Sofia Moutidou
Η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μετά από ένα βίντεο που ανέβασε και σχολίαζε τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο με τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά» η ηθοποιός σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο για τις επιθυμίες ενός γκέι άνδρα στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος σχολίων.

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον.

Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει.

Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» ακούγεται να λέγεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Video 189.Ομοφυλόφιλοι άντρες!!! Η σειρά σας παιδιά!!! | Sofia Moutidou

Τα σχόλια στο Πρωινό

Το θέμα έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο «Πρωινό». «Εμετικό ομοφοβικό βίντεο. Όποιος ομοφυλόφιλος σέβεται τον εαυτό του, το unfollow είναι μονόδρομος» ήταν ένα από τα σχόλια που διαβάστηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Σοφία Μουτίδου: Σάλος από το τελευταίο της βίντεο για τους ομοφυλόφιλους


Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Κλείσιμο
Η Σοφία Μουτίδου απάντησε στον σάλο με ένα νέο βίντεο: «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*&. Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως» είπε με χιούμορ και σε αυτό το βίντεο.



Δείτε βίντεο: Σάλος με το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους
Σάλος με το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους



Ειδήσεις σήμερα:


Κικίλιας στο ΘΕΜΑ: «Υποδομές, διαχείριση κρίσεων, ψηφιοποίηση, εκπαίδευση, οι 4 πυλώνες για τον τουρισμό»

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί για κορωνοϊό στον παιδίατρο - Ποια θα είναι η διαδικασία


Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης