H παλιά καλή Παπαρίζου!

H παλιά καλή Παπαρίζου!

Στη Eurovision μιλούσαν όλοι για το καλλίγραμμο κορμί της και τα εντυπωσιακά της πόδια… Λίγο μετά, όλοι μιλούσαν για τα παραπανίσια της...

H παλιά καλή Παπαρίζου!
Στη Eurovision μιλούσαν όλοι για το καλλίγραμμο κορμί της και τα εντυπωσιακά της πόδια… Λίγο μετά, όλοι μιλούσαν για τα παραπανίσια της κιλά. Τώρα, η Έλενα ξαναβρήκε τον παλιό καλό της εαυτό!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Eγώ Weekly», η τραγουδίστρια μετά το χαμό του πατέρα της, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον θυρεοειδή της και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να τον ρυθμίσει. Αποφάσισε, λοιπόν, να χάσει τα περιττά κιλά προσέχοντας τη διατροφή της και κάνοντας γυμναστική μόνη της, απολύοντας τον personal trainer που είχε προσλάβει! Έτσι, μέσα σε σαράντα μέρες κατάφερε να ανακτήσει τη σιλουέτα της…

«Κατ’ αρχήν πειθάρχησε στην απόφασή της», λέει στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον της και αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της, επισημαίνοντας πως η Έλενα φροντίζει να τρώει κάθε τρεις ώρες. Από το διαιτολόγιό της διαγράφθηκαν τα τηγανητά, τα γλυκά και τα προϊόντα με ζάχαρη, το λευκό ψωμί και τα αναψυκτικά με ζάχαρη.
 
Κλείσιμο
Παράλληλα, καταναλώνει σε καθημερινή βάση πράσινο τσάι και 1 - 1,5 λίτρο νερό την ημέρα, ενώ για τις νυχτερινές λιγούρες φροντίζει να τις «απαλύνει» με ελαφριά και στεγνά γεύματα.

Όσο για τη γυμναστική; Κάνει μισή ώρα την ημέρα διάδρομο στο σπίτι της και ασκείται σε πολυόργανο γυμναστικής που έχει αγοράσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης