Bachelor - Σία: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της - Ποιο κορίτσι θέλει για νικήτρια

Bachelor - Σία: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της - Ποιο κορίτσι θέλει για νικήτρια

Μπορεί να μην διεκδικεί πια την καρδιά του Bachelor του Alpha, αλλά έκανε τη δική της πρόβλεψη

voskanidou
Η Σία Βοσκανίδου ήταν η κοπέλα που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το The Bachelor. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν της έδωσε τριαντάφυλλο στην τελετή των ρόδων. Το πρωί της Δευτέρας, η Σία βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μπορεί η ίδια να μην διεκδικεί πια την καρδιά του Bachelor του Alpha, αλλά έκανε τη δική της πρόβλεψη για την κοπέλα που θα την κερδίσει!

«Νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν», είπε σχετικά με την αποχώρησή της και σχολίασε το ξέσπασμά της στον Παναγιώτη, εξηγώντας τους λόγους.

«Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές», είπε με το χαρακτηριστικό της τρόπο η Σία η οποία σχολίασε πως η Αντζελίνα ήταν μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει παρέα μαζί της, ενώ με την Βίβιαν δεν ήταν κοντά.

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώτης είναι και απρόβλεπτος», είπε η Σία Βοσκανίδου.

Δείτε όσα είπε στο Happy Day:

Βachelor: "Ένιωσα τον Παναγιώτη να απομακρύνεται από μένα"


Ειδήσεις σήμερα: 

Στέλνουν άρον - άρον «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ του 2015

Κατασκοπεία - Ρόδος: «Δεν πήρα λεφτά. Το έκανα για τη μητέρα πατρίδα» λέει ο 55χρονος αρχιμάγειρας

Ολυμπιακός: Επίσημη καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη-Μήνυση καταθέτει ο ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης