Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη: Φήμες πως είναι ξανά μαζί

Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη: Φήμες πως είναι ξανά μαζί

«Μου ήρθε μια πληροφορία από Θεσσαλονίκη ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και δεν έχουν χωρίσει», ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

BELLOS_MARIA
Στο MasterChef εκτός από φαγητά μαγειρεύονται και σχέσεις… Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο οι οποίοι, όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και… ερωτεύτηκαν.

Πριν λίγο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής το ζευγάρι χώρισε. Νέες πληροφορίες όμως λένε πως είναι ξανά μαζί. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι δύο τους είναι ακόμα μαζί. «Μου ήρθε μια πληροφορία από Θεσσαλονίκη ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και δεν έχουν χωρίσει. Γνωρίζω ότι για ένα διάστημα ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μια μικρή αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος και στη συνέχεια ο ένας ήταν Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Γενικά η Μαρία δεν βγαίνει πολύ και δεν κάνει τη ζωή που έκανε, αλλά ήταν μαζί».

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος ξανά μαζί;


Εκτός από τη Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι: «Να το πω τώρα. Ο Δημήτρης και η Μαρία κυκλοφορούσαν μαζί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας. Έμειναν το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά. Δεν πήγαιναν δηλαδή στην κεντρική πλατεία, γιατί τον χειμώνα οι κάτοικοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Με καπελάκια κυκλοφορούσαν στην παραλία της Ασπροβάλτας χέρι-χέρι. Άρα οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ήταν εντελώς ανυπόστατες».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ενισχύουμε το ΕΣΥ, μειώνουμε εργοδοτικές εισφορές, καμία πρόθεση για εκλογές-ανασχηματισμό

Υδροξυχλωροκίνη: Γιατί ο ΠΟΥ «έβαλε στον πάγο» το φάρμακο που λάμβανε προληπτικά ο Τραμπ;

Βίντεο: Πυροσβέστες στη Θεσσαλονίκη έσωσαν γάτα που έκλεισε καταστηματάρχης σε γυψοσανίδα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης