Διαδραστικό σεμινάριο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Διαδραστικό σεμινάριο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Στις 11 το πρωί της Κυριακής, 20 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Διαδραστικό σεμινάριο για τον σακχαρώδη διαβήτη
Το μήνυμα πως «ο σακχαρώδης διαβήτης δεν είναι ασθένεια, αλλά τρόπος ζωής» στέλνουν οι ειδικοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου).
 
«Ο Σακχαρώδης Διαβήτης πλέον αντιμετωπίζεται. Συμφιλιωθείτε με το «γλυκύτατο μυστήριο της ζωής» που ακούει στο όνομα Σακχαρώδης Διαβήτης και μάθετε πως να το προλαμβάνετε και πώς να το αντιμετωπίζετε. Δεν υπάρχει πια λόγος να αλλάζετε την καθημερινότητα και να στερείστε τις χαρές της ζωής» επισημαίνουν οι επιστήμονες του ΕΛΟΔΙ.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τον διαβήτη στο 1ο διαδραστικό σεμινάριο, που θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρα 11 πμ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητρόπουλος). Οι ειδικοί στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, Νικόλαος Τεντολούρης, Χρήστος Σπ. Ζούπας, Ασημίνα Μητράκου και Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης