Ζωοκλέφτες χτύπησαν στην Δράμα και την Κρήτη

Ζωοκλέφτες χτύπησαν στην Δράμα και την Κρήτη

Οι ζωοκλέφτες που χτύπησαν στην Δράμα πρέπει να γνώριζαν καλά από ζώα και να είχαν βάλει από καιρό στο μάτι τους χοίρους που εξέτρεφε ένας κτηνοτρόφος...

Ζωοκλέφτες χτύπησαν στην Δράμα και την Κρήτη
Οι ζωοκλέφτες που χτύπησαν στην Δράμα πρέπει να γνώριζαν καλά από ζώα και να είχαν βάλει από καιρό στο μάτι τους χοίρους που εξέτρεφε ένας κτηνοτρόφος, καθώς δεν ήταν κοινά γουρουνάκια αλλά ημιάγρια με ιδιαίτερα τρυφερό κρέας που μοιάζει με του αγριογούρουνου!

Οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν στον περιφραγμένο χώρο του ιδιωτικού χοιροστασίου στο Καλαμπάκι Δράμας και να βγάλουν από μέσα τους δέκα ημιάγριους χοίρους, τους οποίους προφανώς φόρτωσαν σε κάποιο φορτηγό που είχαν φέρει μαζί τους. Ο κτηνοτρόφος ανακάλυψε την κλοπή πολλές ώρες μετά και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Δοξάτου, που ανέλαβε τις έρευνες για τα κλεμμένα ζώα αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

 * Νέο κρούσμα ζωοκλοπής καταγράφηκε και στην περιοχή Βελόνι του δημοτικού διαμερίσματος Σκόπελα του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, με θύμα έναν 43χρονο κτηνοτρόφο, στο ποιμνιοστάσιο του οποίου εισέβαλαν άγνωστοι παραβιάζοντας την περίφραξη. Οι δράστες άρπαξαν τρία πρόβατα αξίας περίπου 600 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης