Θρίλερ στην Κάρπαθο: Αγνοούνται δύο δύτες που βούτηξαν στα 45 μέτρα

Θρίλερ στην Κάρπαθο: Αγνοούνται δύο δύτες που βούτηξαν στα 45 μέτρα

Πρόκειται για έναν Τσέχο και έναν Ιρανό, σύμφωνα με πληροφορίες - Έχουν εγκλωβιστεί σε υποθαλάσσιο σπήλαιο - Για τον εντοπισμό τους επιχειρεί η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος - Άκαρπες έως τώρα οι έρευνες

diverssss
Συνεχίζονται, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο δυτών 65 και 30 ετών, με καταγωγή από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα, οι οποίοι αγνοούνται στην Κάρπαθο. Οι δύο άνδρες είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45 μέτρων και έκτοτε αγνοούνται.

Ένας ακόμη φίλος τους, τσεχικής καταγωγής, που βούτηξε μαζί τους, αναφέρει πως ρεύματα και θολούρα στο βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους άλλους δύο δύτες.

Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δυτών συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές. 

Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί και η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος, με ελικόπτερο του στρατού, για να επιχειρήσει για τον εντοπισμό των δυτών. το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δυτών που επιχειρεί σε μεγάλα βάθη, με χαρακτηριστική την επιχείρηση διάσωσης πριν από δύο χρόνια στο Φαρμακονήσι, όπου οι δύτες του Λιμενικού επιχείρησαν στα 75 μέτρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης