Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Την παρέλαση άνοιξε, ως είθισται, το γενικό λύκειο Καλαβρύτων, με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας
Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, υπό τη μουσική υπόκρουση της φιλαρμονικής του δήμου.

Την παρέλαση άνοιξε, ως είθισται, το γενικό λύκειο Καλαβρύτων, με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Κλείσιμο












Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού, η ομάδα των special Olympics, ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.









Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Μεταξύ άλλων, στην παρέλαση παρίσταται, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.





 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης