Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Βόρεια Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Βόρεια Ελλάδα

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου τους, οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τα περισσότερα μέλη της, στη Θεσσαλονίκη - Πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός τα μέλη της σπείρας - Ασύλληπτος παραμένει ο αρχηγός

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Βόρεια Ελλάδα
Από την Δράμα ξεκίνησε η έρευνα για την εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο τους για να συλλάβουν τα μέλη της.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η σπείρα δρούσε το τελευταίο εξάμηνο με αρχηγό έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος οργάνωνε την εισαγωγή, την αποθήκευση και την διακίνηση των ναρκωτικών, που αναλάμβαναν οι συνεργοί του, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 51, 42, 32, και 26 χρόνων και ένας 45χρονος Αλβανός. Κατά την οργανωμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν τα πέντε μέλη της σπείρας, όχι όμως και ο αρχηγός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 73,26 γραμμάρια κοκαΐνης, 61,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρεις μεταλλικοί τρίφτες, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα και ποσά ύψους 2.920 ευρώ και 21.000 λεκ Αλβανίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης