Ιωάννινα: Πλήρωσε για γεννήτρια που δεν παρέλαβε ποτέ

Ιωάννινα: Πλήρωσε για γεννήτρια που δεν παρέλαβε ποτέ

Από τις έρευνες των αστυνομικών, εξακριβώθηκε ότι πίσω από την υπόθεση κρυβόταν ένας 57χρονος Έλληνας ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου

Ιωάννινα: Πλήρωσε για γεννήτρια που δεν παρέλαβε ποτέ
Ανύπαρκτο αποδείχθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα, με το οποίο έκανε συναλλαγή ένας 46χρονος από τα Ιωάννινα, πληρώνοντας μάλιστα αδρά για να αποκτήσει μια γεννήτρια πετρελαίου που φερόταν να πωλείται σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή!

Η αγορά έγινε μέσω διαδικτύου και το θύμα κατέθεσε στις 9 Μαρτίου το ποσό των 999,99 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του δόθηκε, για την αγορά της γεννήτριας. Όμως, μάταια περίμενε από τότε να την παραλάβει και κατέφυγε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων για να καταγγείλει ότι τον είχαν εξαπατήσει.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, εξακριβώθηκε ότι πίσω από την υπόθεση κρυβόταν ένας 57χρονος Έλληνας ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του «μαϊμού» e-shop.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης