Τον έπιασαν για κροτίδες και εξιχνίασαν εννέα διαρρήξεις

Τον έπιασαν για κροτίδες και εξιχνίασαν εννέα διαρρήξεις

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση που ακολούθησε, τους τελευταίους έξι μήνες ο 38χρονος ζούσε αποκλειστικά από τις κλοπές

Τον έπιασαν για κροτίδες και εξιχνίασαν εννέα διαρρήξεις
Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας συνελήφθη ένας  38χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είχε στην κατοχή του παράνομα βεγγαλικά, αλλά αυτή ήταν η άκρη του νήματος για την εξιχνίαση μιας σειράς διαρρήξεων στην πόλη του Ηρακλείου.

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση που ακολούθησε, τους τελευταίους έξι μήνες ο 38χρονος ζούσε αποκλειστικά από τις κλοπές! Μάλιστα, από τις οκτώ επιχειρήσεις που είχε «χτυπήσει» από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2017, είχε αποκομίσει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.670 ευρώ! Σε άλλη μια επιχείρηση, δεν είχε καταφέρει να τρυπώσει.

Τα παράνομα βεγγαλικά ήταν αυτά που βοήθησαν τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, αλλιώς θα τον άφηναν ελεύθερο αφού η τελευταία διάρρηξη είχε γίνει στις 6 Φεβρουαρίου και το αυτόφωρο είχε εκπνεύσει. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη γι’ αυτά και παρέλαβε την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης