Προσυμπληρωμένο από το πρακτορείο το τυχερό δελτίο του τζόκερ που κερδίζει 2.200.000 ευρώ

Προσυμπληρωμένο από το πρακτορείο το τυχερό δελτίο του τζόκερ που κερδίζει 2.200.000 ευρώ

Ήταν αξίας 12 ευρώ και ο νικητής, εκτός από το 5 + 1 κατάφερε να κερδίσει και άλλα 19 πεντάρια (!) 

Προσυμπληρωμένο από το πρακτορείο το τυχερό δελτίο του τζόκερ που κερδίζει 2.200.000 ευρώ
Στο νησί της Ρόδου βρέθηκε το μοναδικό τυχερό δελτίο στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ και ο κάτοχος του θα εισπράξει ποσό 2.200.000 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της πόλης της Ρόδου και ήταν αξίας 12 ευρώ και ο νικητής, εκτός από το 5 + 1 κατάφερε να κερδίσει και άλλα 19 πεντάρια (!), εκτοξεύοντας έτσι το συνολικό ποσό κερδών, άνω των 2.200.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, ο τυχερός ή η τυχερή επέλεξε έτοιμο δελτίο των 10 ευρώ που έχει προσυμπληρωμένα το πρακτορείο και στη διπλανή στήλη συμπλήρωσε ο ίδιος ένα μικρό σύστημα της τάξης των 2 ευρώ. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με το πρακτορείο.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της Φωτεινής Παλαιολόγου στα 100 μαγαζιά. Ήταν αξίας 12 ευρώ και ο νικητής, εκτός από το 5 + 1 κατάφερε να κερδίσει και άλλα 19 πεντάρια(!) εκτοξεύοντας έτσι το συνολικό ποσό κερδών, άνω των 2.200.000 ευρώ! 

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου κα Φωτεινή Παλαιολόγου, σημείωσε ότι τυχερός ή η τυχερή, επέλεξε έτοιμο δελτίο των 10 ευρώ που έχει προσυμπληρωμένα το πρακτορείο της και στην διπλανή στήλη συμπλήρωσε ο ίδιος μία ένα μικρό σύστημα της τάξης των 2 ευρώ. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με το πρακτορείο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης