Χίος: Με διαμαρτυρίες για το προσφυγικό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι τον Βίτσα

Χίος: Με διαμαρτυρίες για το προσφυγικό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι τον Βίτσα

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέφρασε την βούληση του να θέσει σε νέες βάσεις τη σχέση του με τις τοπικές κοινωνίες και σημειώνοντας ότι προέχει η συνεννόηση

Χίος: Με διαμαρτυρίες για το προσφυγικό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι τον Βίτσα
Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της ΒΙΑΛ στη Χίο υποδέχθηκε ομάδα κατοίκων των Καμποχώρων τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα. Ο Υπουργός από το πρωί επισκέπτεται τη Χίο στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη ο κ. Βίτσας απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους δηλώνοντας τη βούληση του να θέσει σε νέες βάσεις τη σχέση του με τις τοπικές κοινωνίες και σημειώνοντας ότι προέχει η συνεννόηση.

Κλείσιμο


Το πρωί ο κ. Βίτσας συμμετείχε σε σύσκεψη στο ΚΥΤ ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και συνάντηση με αντιπροσωπία των κατοίκων της περιοχής.

Το μεσημέρι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού.

Μετά τη Χίο ο κ. Βίτσας θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Σάμο, την Κω και την Λέρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Politischios

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης