Χανιά: Τον έπιασαν να κυκλοφορεί πάνοπλος μέσα στη νύχτα

Χανιά: Τον έπιασαν να κυκλοφορεί πάνοπλος μέσα στη νύχτα

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με αρκετά φυσίγγια για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής, αλλά και ένα περίστροφο το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση

Χανιά: Τον έπιασαν να κυκλοφορεί πάνοπλος μέσα στη νύχτα
Περπατούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης φορτωμένος με παράνομο οπλισμός, ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Χανίων να κινείται σε μια περιοχή του Δήμου Κισσάμου και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο!

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με αρκετά φυσίγγια για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής, αλλά και ένα περίστροφο το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες. Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου διενεργεί προανάκριση.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρέθυμνου, ένας 45χρονος Έλληνας που είχε ένα πιστόλι στο αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης