Εξαπάτησαν την Τροχαία με ασφαλιστήριο... κατόπιν εορτής!

Εξαπάτησαν την Τροχαία με ασφαλιστήριο... κατόπιν εορτής!

Ιδιοκτήτης και οδηγός συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σχετική με τις ασφάλειες και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

Εξαπάτησαν την Τροχαία με ασφαλιστήριο... κατόπιν εορτής!
Αγρυπνούσαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στο Ηράκλειο και κατάλαβαν αμέσως την κομπίνα που σκαρφίστηκαν ο 31χρονος ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. φορτηγού και ο 34χρονος οδηγός του που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όταν έβγαλαν ασφαλιστήριο συμβόλαιο... κατόπιν εορτής!

Μετά το ατύχημα, οι άνδρες της Τροχαίας που κλήθηκαν στο σημείο έκοψαν πρόστιμο στον οδηγό λόγω της έλλειψης ασφαλιστηρίου. Όμως, εκείνος και ο ιδιοκτήτης υπέβαλαν αργότερα ένσταση ζητώντας να ακυρωθούν η βεβαίωση της παράβασης και το πρόστιμο, προσκομίζοντας το σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εκδοθεί ηλεκτρονικά σε μεταγενέστερο χρόνο από το χρόνο του ατυχήματος!

Ιδιοκτήτης και οδηγός συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σχετική με τις ασφάλειες και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με σκοπό να εξαπατηθεί δημόσια αρχή. Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε την σχετική δίωξη και τους άφησε ελεύθερους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης