Ένταλμα οδήγησε στην σύλληψη παιδόφιλου στη Λάρισα

Ένταλμα οδήγησε στην σύλληψη παιδόφιλου στη Λάρισα

Eντοπίστηκε από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο ανακριτής Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκκρεμούσε

Ένταλμα οδήγησε στην σύλληψη παιδόφιλου στη Λάρισα
Το ενδεχόμενο να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 30χρονου που αντιμετωπίζει κατηγορία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, μελετούν οι δικαστικές αρχές της Λάρισας, μετά την σύλληψή του βάσει εντάλματος.

Ο νεαρός παιδόφιλος εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε
διαπιστώθηκε ότι ο ανακριτής Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκκρεμούσε. Έτσι, συνελήφθη και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, για να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη και να απολογηθεί.

*** Στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 49χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου και θα πρέπει να αποπληρώσει την εξαγοράσιμη ποινή που του είχε επιβληθεί, για να αφεθεί ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης