Λαθροκυνηγοί θανάτωσαν έγκυο θηλυκό λαγό

Λαθροκυνηγοί θανάτωσαν έγκυο θηλυκό λαγό

Οι θηροφύλακες εντόπισαν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου ένα αγροτικό να κινείται στην περιοχή του Γερανίου

Λαθροκυνηγοί θανάτωσαν έγκυο θηλυκό λαγό
Κάνοντας επίδειξη απανθρωπιάς προχώρησαν στο παράνομο κυνήγι τρεις λαθροθήρες που χρησιμοποιούσαν κάθε... αντίθετο με τη νομοθεσία μέσο για να κυνηγήσουν λαγούς στο Ρέθυμνο! Πριν συλληφθούν από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, πρόλαβαν να θανατώσουν ένα θηλυκό λαγό που κυοφορούσε!

Οι θηροφύλακες εντόπισαν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου ένα αγροτικό να κινείται στην περιοχή του Γερανίου φωτίζοντας με προβολέα, ενώ στην καρότσα καραδοκούσαν δυο οπλισμένοι λαθροθήρες. Μόλις τους είδαν, επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά οι θηροφύλακες της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσων κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό και έναν ακόμη που χειριζόταν τον προβολέα, ενώ ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει παίρνοντας μαζί το κυνηγετικό του όπλο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, στο αγροτικό βρέθηκε ένας σκοτωμένος λαγός που ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και κατασχέθηκε, όπως ο προβολέας και το φορτηγάκι των δραστών. Σε βάρος τους κατατέθηκε μήνυση από την Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνου και παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης