Ανήλικοι θα έριχναν στο εμπόριο εκατοντάδες κροτίδες

Ανήλικοι θα έριχναν στο εμπόριο εκατοντάδες κροτίδες

Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 19, 16 και 16 χρόνων εντοπίστηκαν σε σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ, ακινητοποιήθηκαν και στα  σακβουαγιάζ και τα σακίδια πλάτης που είχαν μαζί τους κατασχέθηκαν συνολικά 850 κροτίδες

Ανήλικοι θα έριχναν στο εμπόριο εκατοντάδες κροτίδες
Εκατοντάδες κροτίδες μεγάλης ισχύος με τις οποίες θα διακινούσαν την αγορά της Αθήνας τρεις νεαροί, δυο εκ των οποίων ανήλικοι, θα έδιναν... πολεμική ατμόσφαιρα στο επερχόμενο Πάσχα!

Εξετάζεται, όμως, η πιθανότητα κάποιες από αυτές να κατέληγαν ακόμη και σε χέρια αντιεξουσιαστών!

Τις πληροφορίες για το ποιοι οργάνωναν το παράνομο εμπόριο των επικίνδυνων υλικών, εξασφάλισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών και συνέστησαν ειδικό κλιμάκιο που πήγε στην Αθήνα για να εντοπίσει τους διακινητές.

Κλείσιμο
Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 19, 16 και 16 χρόνων εντοπίστηκαν σε σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ, ακινητοποιήθηκαν και στα  σακβουαγιάζ και τα σακίδια πλάτης που είχαν μαζί τους κατασχέθηκαν συνολικά 850 κροτίδες!

Ο ένας από τους 16χρονους οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, όπου τους παρέδωσε άλλες 42 κροτίδες, 140 παιδικά αθύρματα και τέσσερα βεγγαλικά.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, από τις συνολικά 892 κροτίδες που κατέσχεσαν, οι 105 ήταν ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος. Οι νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης