Λήστεψαν νεαρό Ρουμάνο με την απειλή μαχαιριού στο Αίγιο

Λήστεψαν νεαρό Ρουμάνο με την απειλή μαχαιριού στο Αίγιο

Πέντε άτομα άρπαξαν το ποσό των 560 ευρώ από τον 18χρονο

Λήστεψαν νεαρό Ρουμάνο με την απειλή μαχαιριού στο Αίγιο
Στιγμές φόβου ακόμη και για τη ζωή του πέρασε ένας 18χρονος Ρουμάνος εργάτης στα χέρια πέντε κακοποιών, οι οποίοι μπήκαν στο παράπηγμα όπου κατοικεί σε χωριό της Αιγιαλείας με το πρόσχημα ότι αναζητούσαν το σπίτι ενός φίλου τους, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του άρπαξαν 560 ευρώ.

Ο νεαρός αλλοδαπός ενημέρωσε αμέσως μόλις έφυγαν τις διωκτικές αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους πέντε κακοποιούς, όμως ταυτοποίησαν τα στοιχεία των τριών από αυτούς, που είναι Έλληνες ηλικίας 36, 24 και 19 χρόνων.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι δυο άγνωστοι συνεργοί τους και για τον εντοπισμό όλων.

Κλείσιμο
*** Ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τύπου “πεταλούδα” βρέθηκε στην κατοχή ενός 28χρονου Έλληνα ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, τα ξημερώματα τους Σαββάτου. Το μαχαίρι κατασχέθηκε ενώ ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης