Πέλλα: Πέντε φορές έκλεψε λιπάσματα από το ίδιο μαγαζί!

Πέλλα: Πέντε φορές έκλεψε λιπάσματα από το ίδιο μαγαζί!

Ο ίδιος ήταν ο δράστης πέντε κλοπών με λεία λιπάσματα συνολικής αξίας 600 ευρώ

 Πέλλα: Πέντε φορές έκλεψε λιπάσματα από το ίδιο μαγαζί!
Οι επανειλημμένες νυχτερινές «επισκέψεις» στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής του σε περιοχή τoυ Δήμου Πέλλας, είχαν θορυβήσει τον ιδιοκτήτη που έβλεπε κάθε τόσο να κάνουν φτερά σημαντικές ποσότητες γεωργικών λιπασμάτων.

Έτσι, ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς Ασφάλειας οι οποίοι άρχισαν να επιτηρούν διακριτικά την επιχείρηση, με αποτέλεσμα να πιάσουν στα πράσα έναν 46χρονο την στιγμή που έκλεβε τα λιπάσματα.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο ίδιος ήταν ο δράστης και των προηγούμενων τεσσάρων κλοπών, με λεία λιπάσματα συνολικής αξίας 600 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Κλείσιμο

*** Την κουβέντα έπιασε σε μια νεαρή Ελληνίδα ένας 28χρονος Παλαιστίνιος που προσποιούνταν τον πελάτη μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, αλλά όταν απέσπασε την προσοχή της έβαλε «χέρι» στην τσάντα της και έκλεψε το κινητό της! Όμως, η κοπέλα αντιλήφθηκε την κλοπή, κάλεσε την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης