Κάθειρξη 13 ετών σε «μαϊμού» αστυνομικό στη Ρόδο

Κάθειρξη 13 ετών σε «μαϊμού» αστυνομικό στη Ρόδο

Ο αμετανόητος απατεώνας είχε καταδικαστεί και το 2003, όταν είχε εξαπατήσει 20 άτομα στα οποία εμφανιζόταν ως ειδικός διαμεσολαβητής ή λογιστής που θα τακτοποιούσε τις διαφορές τους με το δημόσιο

Κάθειρξη 13 ετών σε «μαϊμού» αστυνομικό στη Ρόδο
Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ένας 45χρονος, που παρουσιαζόταν ως αστυνομικός και υποσχόταν… προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ. ή διαγραφή χρεών και καταδικαστικών αποφάσεων!

Ο αμετανόητος απατεώνας είχε καταδικαστεί και το 2003, όταν είχε εξαπατήσει 20 άτομα στα οποία εμφανιζόταν ως ειδικός διαμεσολαβητής ή λογιστής που θα τακτοποιούσε τις διαφορές τους με το δημόσιο! Όμως, από το 2016 συνέχισε τις απάτες, αυτή τη φορά ως στέλεχος της Οικονομικής Αστυνομίας Δίωξης, των Εσωτερικών Υποθέσεων ή του ΣΔΟΕ!

Όταν συνελήφθη, στις 6 Απριλίου 2017, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο διαμέρισμά του στη Ρόδο τον υπολογιστή του και πλήθος έγγραφα, εξουσιοδοτήσεις, ακόμη και μεταλλικό σήμα της ΕΛ.ΑΣ.. Όπως διαπίστωσαν, ο 45χρονος είχε καταφέρει με διάφορα προσχήματα να αποσπάσει 58.000 ευρώ από τα θύματά του. Μετά την καταδίκη του, οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. 

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης