Βέροια: Τσάκωσαν φυγόποινο επαγγελματία στις κλοπές

Βέροια: Τσάκωσαν φυγόποινο επαγγελματία στις κλοπές

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα

Βέροια: Τσάκωσαν φυγόποινο επαγγελματία στις κλοπές
Δεν το έβαζε κάτω, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις του, ένας 32χρονος  κατ’ επάγγελμα κλέφτης! Γι’ αυτό είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 22 μηνών για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, αλλά είχε καταφέρει να εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στην Βέροια, όπου του έκαναν έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου ένας 48χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για φοροδιαφυγή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών. 

Κλείσιμο
*** Στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 50χρονη Ελληνίδα, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. 

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Πακιστανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης για παράνομο υπαίθριο εμπόριο με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης