Πιερία: Καταζητούμενη συνελήφθη με ρόπαλο και ναρκωτικά

Πιερία: Καταζητούμενη συνελήφθη με ρόπαλο και ναρκωτικά

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή

Πιερία: Καταζητούμενη συνελήφθη με ρόπαλο και ναρκωτικά
Μπλόκο στο όχημα που επέβαιναν τρεις νεαροί από την Βουλγαρία έστησαν σε περιοχή της Πιερίας οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και βρήκαν στην κατοχή τους ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό ρόπαλο και μικροποσότητα κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 21 και 27 χρόνων και η 27χρονη γυναίκα συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, αλλά από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε και νέα έκπληξη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 27χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή.

*** Ένα 15χρονο που κινούνταν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μόνο σε μια περιοχή της Πάρου, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Όταν του έκαναν έλεγχο, βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,64 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν, όπως και τον πατέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης