Πτολεμαΐδα: Έθαψαν σε αγρόκτημα πάνω από ένα κιλό χασίς

Πτολεμαΐδα: Έθαψαν σε αγρόκτημα πάνω από ένα κιλό χασίς

Οι τρεις «συνέταιροι» είχαν ανοίξει λάκκο στον οποίο είχαν θάψει ναρκωτικά, ηλεκτρονική ζυγαριά και τρίφτη – Τους ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις 

Πτολεμαΐδα: Έθαψαν σε αγρόκτημα πάνω από ένα κιλό χασίς
Το αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή ενός 51χρονου Έλληνα, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, τους κίνησε υποψίες και τον παρέδωσαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Εορδαίας.

Στην προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα 1.375 ευρώ που κατασχέθηκαν προέρχονταν από την πώληση χασίς, την οποία έκανε μαζί με δυο ακόμη Έλληνες συνεργούς του ηλικίας 49 και 52 χρόνων που συνελήφθησαν αμέσως μετά, καθώς στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκε ποσότητα χασίς.

Μάλιστα, στο αγρόκτημά του σε περιοχή της Πτολεμαΐδας βρέθηκαν ένας λάκκος μέσα στον οποίο οι τρεις «συνεταίροι» είχαν θάψει ένα κιλό και 107 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν τρίφτη με υπολείμματα χασίς! Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης