Κόρινθος: Τραυμάτισαν με πέτρες γυναίκα οδηγό για να τη ληστέψουν!

Κόρινθος: Τραυμάτισαν με πέτρες γυναίκα οδηγό για να τη ληστέψουν!

Άγνωστοι έριχναν πέτρες στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας οδηγού για να τη ληστεύψουν – Η οδηγός τραυματίστηκε από τα θρύψαλα του τζαμιού – Της πήραν το κινητό και την τσάντα

Κόρινθος: Τραυμάτισαν με πέτρες γυναίκα οδηγό για να τη ληστέψουν!
Αιμόφυρτη κατέληξε στο νοσοκομείο της Κορίνθου μια ηλικιωμένη οδηγός, όταν άγνωστοι τσιγγάνοι «βομβάρδισαν» με πέτρες το αυτοκίνητό της για να το ακινητοποιήσουν και να τη ληστέψουν, πράγμα που τελικά κατάφεραν μέσα στον πανικό της!

Η τρομακτική επίθεση έγινε στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- Εξαμιλίων το πρωί της Παρασκευής και ή άτυχη οδηγός τραυματίστηκε από τα θρύψαλα του πλαϊνού τζαμιού, με αποτέλεσμα οι ασυνείδητοι δράστες να αρπάξουν ανενόχλητοι από το διπλανό κάθισμα την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα και το κινητό της. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ληστεία όταν η τραυματισμένη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε έρευνες στα τυφλά, καθώς δεν είχε ούτε την περιγραφή των δραστών, αλλά ούτε και τον αριθμό τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων..
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης