Παραβίαζε οχήματα χρησιμοποιώντας τέσσερα μαχαίρια!

Παραβίαζε οχήματα χρησιμοποιώντας τέσσερα μαχαίρια!

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης και συνελήφθη, καθώς είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης δυο κλοπών που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 6 Μαρτίου

Παραβίαζε οχήματα χρησιμοποιώντας τέσσερα μαχαίρια!
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα μαχαίρια με λάμες μήκους 0,09 εκατοστών ήταν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε ένας 34χρονος Έλληνας για να παραβιάζει τα οχήματα που έβρισκε σταθμευμένα στους δρόμους της πόλης της Ρόδου και να κλέβει ό,τι έβρισκε από το εσωτερικό τους!

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης και συνελήφθη, καθώς είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης δυο κλοπών που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 6 Μαρτίου, όταν διέρρηξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό και άρπαξε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Τα μαχαίρια βρέθηκαν στην κατοχή του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις. 

*** Φτερά έκανε μέσα από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στον ποταμό Λουδία ένα φουσκωτό σκάφος το οποίο χρησιμοποιούνταν ως συνοδευτικό για να εξασφαλίζει την προστασία των παιδιών που προπονούνται καθημερινά. Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και η τοπική Αστυνομία αναζητά τον ή τους δράστες, τους οποίους ο πρόεδρος του Ομίλου παρακαλεί να το επιστρέψουν καθώς είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των παιδιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης