Νεαρή διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στο Ηράκλειο

Νεαρή διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στο Ηράκλειο

Η νεαρή εντοπίστηκε και ακολούθησε έρευνα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία της, όπου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου»

Νεαρή διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στο Ηράκλειο
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης όταν συνέλαβαν έναν 34χρονο με μικροποσότητα ηρωίνης στο Ηράκλειο και εκείνος τους αποκάλυψε ότι την είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από μια 24χρονη Ελληνίδα.

Η νεαρή εντοπίστηκε και ακολούθησε έρευνα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία της, όπου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους 146,60 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Η 24χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον «πελάτη» της στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 37χρονο και συνοδηγό έναν 41χρονο σε περιοχή της Κοζάνης, αποκάλυψε ότι είχαν στην κατοχή τους 7,5 γραμμάρια ηρωίνης και δυο ναρκωτικά χάπια, το ένα σε τέσσερα κομμάτια. Έτσι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης