«Στους Ήχους του Μπιγκ Μπεν» με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη: Ο Σόρος και το Brexit την Κυριακή στην ΕΡΤ1

«Στους Ήχους του Μπιγκ Μπεν» με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη: Ο Σόρος και το Brexit την Κυριακή στην ΕΡΤ1

Ειδήσεις και ρεπορτάζ από την «καρδιά» της βρετανικής πρωτεύουσας

«Στους Ήχους του Μπιγκ Μπεν» με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη: Ο Σόρος και το Brexit την Κυριακή στην ΕΡΤ1
Μεγαλες και ισως σκληρες αντιδρασεις στον πολιτικο χωρο της Αγγλιας εχει προκαλεσει η παρεμβαση του δισεκατομμυριουχου επενδυτη και μεγαλου κερδοσκοπου στις διεθνεις αγορες συναλλαγματος, Τζορτζ Σορος, να σταματησει το Brexit, δινοντας σημαντικα ποσα στις καμπανιες των οργανωσεων που υποστηριζουν την παραμονη της Βρετανιας στην Ευρωπαϊκη Ενωση.

Αυτο ειναι ενα απο τα θεματα της εκπομπης του Λαμπη Τσιριγωτακη απο το Λονδινο, «Στους Ηχους του Μπιγκ Μπεν» η οποια θα προβληθει την Κυριακη 18 Μαρτιου στις 19:00 στην ΕΡΤ1.

Σχετικα με αυτο το θεμα, ο ελληνοκυπριακης καταγωγης-μελος της Βουλης των Λορδων και πρωην υπουργος, Λορδος Αδωνις, ηγετικο στελεχος της κινησης «Το καλυτερο για την Βρετανια», η οποια χρηματοδοτηθηκε με το ποσο των 400.000 λιρων απο τον Τζορτζ Σορος, στη συνεντευξη του, λεει οτι κατα την εκτιμηση του υπαρχει πιθανοτητα 50% η συμφωνια για το Brexit να μην περασει απο το αγγλικο Κοινοβουλιο.

Το δευτερο θεμα της εκπομπης ειναι οι ιπποδρομιες στην Βρετανια, ενας θεσμος και μια τεραστια βιομηχανια, η οποια μαζι με τα γραφεια στοιχηματων συνεισφερουν στην αγγλικη οικονομια 4,5 δισεκατομμυρια λιρες τον χρονο.

Ακομη, δειτε:
Κλείσιμο

Συνεντευξη με τον Ελληνα επιχειρηματια Σωτηρη Χασιακο, συνιδιοκτητη αλογων στον αγγλικο ιπποδρομο με τον τεως μανατζερ της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, σερ Αλεξ Φεργκιουσον.

Παρουσιαση του Έλληνα χορευτη νεοκλασικου μπαλετου Στεφανου Δημουλα, ο οποιος κανει καριερα στο Λονδινο.

Συνεντευξη με τον Ελληνα καθηγητη βιολογο Νικο Κτιστακη, ο οποιος ερευνα στο πανεπιστημιο του Καιμπριτζ την αυτοφαγια, ενα πολυσημαντικο μηχανισμο στον ανθρωπινο οργανισμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης