ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μεσολόγγι: Άγνωστοι πυροβόλησαν μετανάστη για να τον ληστέψουν

Μεσολόγγι: Άγνωστοι πυροβόλησαν μετανάστη για να τον ληστέψουν

Τουλάχιστον πέντε κακοποιοί οποίοι εισέβαλαν σε κατάλυμα μεταναστών για να τους ληστέψουν και πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν από αυτούς 

Μεσολόγγι: Άγνωστοι πυροβόλησαν μετανάστη για να τον ληστέψουν
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, όπου οι αστυνομικοί αναζητούν τουλάχιστον πέντε κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν σε κατάλυμα μεταναστών για να τους ληστέψουν και πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον βαρύτατα!

Οι δράστες όρμησαν ξαφνικά μέσα στη νύχτα στο προσωρινό κατάλυμα όπου συστεγάζονται αρκετοί αλλοδαποί, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και τους ζήτησαν χρήματα και κινητά. Την στιγμή που άρπαζαν ένα τσαντάκι μέσης και ένα κινητό, ένας 29χρονος από το Μπανγκλαντές προσπάθησε να τους εμποδίσει, με αποτέλεσμα ένας από τους εισβολείς να τον πυροβολήσει στο στήθος.

Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή με άγνωστο μέσο διαφυγής, ενώ ο άτυχος μετανάστης μεταφέρθηκε από άλλους αλλοδαπούς αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού. Όμως, επειδή το τραύμα του ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, κλήθηκε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης