Καβάλα: Δεύτερη ληστεία με μαχαίρι σε ένα 24ωρο

Καβάλα: Δεύτερη ληστεία με μαχαίρι σε ένα 24ωρο

Η αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη, καθώς οι περιπτώσεις είναι πανομοιότυπες

Καβάλα: Δεύτερη ληστεία με μαχαίρι σε ένα 24ωρο
Την άκρη του νήματος σε δυο περιστατικά ληστείας που έγιναν με πανομοιότυπο τρόπο μέσα σε λίγες ώρες από το βράδυ του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ενδεχομένως και από τους ίδιους δράστες, προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, όπου ένας  22χρονος Έλληνας βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει το μπουφάν του, στις τσέπες του οποίου είχε 380 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων. Αμέσως μετά,  διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς το θύμα να δει αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα.

Είχε προηγηθεί, λίγες ώρες νωρίτερα, η ληστεία σε βάρος μιας 28χρονης Ελληνίδας την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Δυο άγνωστοι που την πλησίασαν, την ακινητοποίησαν με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου, άρπαξαν το κινητό που κρατούσε και τράπηκαν σε φυγή πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη των κακοποιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης