«Κυνηγούσαν» μεταφορέα χασίς από τα Ιωάννινα ως τη Θεσσαλονίκη

«Κυνηγούσαν» μεταφορέα χασίς από τα Ιωάννινα ως τη Θεσσαλονίκη

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο πορτ- παγκάζ του οχήματος, βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 113 κιλών και 450 γραμμαρίων

«Κυνηγούσαν» μεταφορέα χασίς από τα Ιωάννινα ως τη Θεσσαλονίκη
Από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός νεαρού Έλληνα, για τον οποίο είχαν πληροφορίες και στοιχεία ότι είχε εισάγει μεγάλη ποσότητα αλβανικού χασίς στη χώρα. Έφτασαν, όμως, ως τη  Θεσσαλονίκη για να τον συλλάβουν.

Σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών και της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να κινείται στην πόλη με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο πορτ- παγκάζ του οχήματος, βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 113 κιλών και 450 γραμμαρίων!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους και δύο κινητά του 28χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης