Σέρρες: Αυτό είναι το αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων που εξαπατούσε ηλικιωμένη επί δέκα χρόνια

Σέρρες: Αυτό είναι το αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων που εξαπατούσε ηλικιωμένη επί δέκα χρόνια

Της είχαν υποσχεθεί να της χτίσουν εκκλησάκι και κάθε τόσο της αποσπούσαν χρήματα - Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, δόθηκαν στη δημοσιότητα, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του ζευγαριού

Σέρρες: Αυτό είναι το αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων που εξαπατούσε ηλικιωμένη επί δέκα χρόνια
Προφανώς δεν υπάρχει προηγούμενο σε χρονική διάρκεια απάτης, όπως αυτή που αποκαλύφθηκε σε μια περιοχή των Σερρών, όταν το θύμα -μια 83χρονη γυναίκα- κατάλαβε μετά από δέκα (!) ολόκληρα χρόνια ότι οι άνθρωποι που είχε εμπιστευτεί για να ανεγείρουν... εκκλησάκι στην αυλή της, την εξαπατούσαν συστηματικά.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης δόθηκαν στη δημοσιότητα, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες μίας γυναίκας και ενός άνδρα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κακουργηματική απάτη.

Το ζευγάρι, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, επισκέπτονταν ανά τακτά διαστήματα την 83χρονη και της αποσπούσαν χρηματικά ποσά με διάφορα προσχήματα όπως την ανέγερση ναΐσκου στην αυλή της, αφαιρώντας της συνολικά πάνω από 30.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Πρόκειται για τους:

ΓΙΟΒΑΝΗ Ελένη του Μιχαήλ και της Κωνσταντινιάς, γεννηθείσα την 01-10-1973 στις Σέρρες





ΑΡΓΥΡΙΟΥ Δημήτριο του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθείς την 08-12-1970 στις Σέρρες





Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως την 10 Απριλίου 2018, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και στον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90800 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: thestival
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης