Ταυτοποιήθηκε ο δράστης έξι κλοπών σε χωριά της Καβάλας

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης έξι κλοπών σε χωριά της Καβάλας

Ο 27χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου λίγο μετά την τελευταία διάρρηξη, είχε αρπάξει συνολικά ένα μοτοποδήλατο, ένα ποδήλατο, 355 ευρώ και μία... συσκευασία καπνού

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης έξι κλοπών σε χωριά της Καβάλας
Ό,τι έβρισκε άρπαζε από τα σπίτια, τις αποθήκες και τις επιχειρήσεις όπου εισέβαλε ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος πρόλαβε να διαπράξει έξι διαρρήξεις και απόπειρες στα χωριά της Καβάλας μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, από τα ξημερώματα της Δευτέρας ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης!

Μάλιστα, πιο μεγάλη αξία από τα κλοπιμαία είχαν οι ζημιές που προκάλεσε όταν διέρρηξε δύο σπίτια, ένα κατάστημα και δύο αποθήκες, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη ένα σπίτι στις κοινότητες Χρυσοχώρι και Πηγές! Ο 27χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου λίγο μετά την τελευταία διάρρηξη, είχε αρπάξει συνολικά ένα μοτοποδήλατο, ένα ποδήλατο, 355 ευρώ και μία... συσκευασία καπνού. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν το μηχανάκι, ο καπνός και μέρος των κλεμμένων χρημάτων, που αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

*** Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε παραβιάσει ένα σπίτι στις Σέρρες και είχε αρπάξει ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, ένας 36χρονος Έλληνας τα στοιχεία του οποίου αποκαλύφθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης