Λαθραίος καπνός στην Ηλεία και καύσιμα στη Ροδόπη

Ο 45χρονος οδηγός και η 43χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας - Στη Ροδόπη συνελήφθη ένας 44χρονος Βούλγαρος

Γεμάτο με τυποποιημένες συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ήταν το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού Ελλήνων που σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, στα Σαβάλια Ηλείας.

Συνολικά, βρέθηκαν 54συσκευασίες λαθραίου καπνού βάρους δυο κιλών και 700 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο 45χρονος οδηγός και η 43χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

*** Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα συνελήφθη και ένας 44χρονος Βούλγαρος, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας προερχόμενος από την πατρίδα του και οδηγώντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, μετέφερε δύο πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 22 λίτρα πετρέλαιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr