Ηλικιωμένος πωλούσε άγνωστης προέλευσης λάδι στο Κιλκίς

Ο 67χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης να διαθέτει στους υποψήφιους αγοραστές 38 δοχεία με λάδι το οποίο... έμοιαζε με ελαιόλαδο

Χωρίς τις απαραίτητες ενδείξεις και την απαιτούμενη πιστοποίηση ήταν το άγνωστης προέλευσης λάδι το οποίο διέθετε προς πώληση ένας ηλικιωμένος σε περιοχή του Κιλκίς, δίχως ωστόσο και να διαθέτει και την απαραίτητη άδεια για την διενέργεια υπαίθριου εμπορίου.

Ο 67χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης να διαθέτει στους υποψήφιους αγοραστές 38 δοχεία με λάδι το οποίο έμοιαζε με ελαιόλαδο, αλλά όταν του ζητήθηκαν τα παραστατικά αγοράς και η άδεια πλανόδιου πωλητή, δεν είχε τίποτε από τα δυο με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κατασχεθούν 90 ευρώ που είχε βγάλει από την πώληση του λαδιού.

Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο ηλικιωμένος για να μεταφέρει το λάδι, δείγμα του οποίου εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ήταν ελαιόλαδο. Ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr