Κρήτη: Με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής γυρίστηκε σποτ για τα τροχαία ατυχήματα

Κρήτη: Με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής γυρίστηκε σποτ για τα τροχαία ατυχήματα

Το βίντεο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Κρητικών αναφορικά με τα τροχαία ατυχήματα

Κρήτη: Με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής  γυρίστηκε σποτ για τα τροχαία ατυχήματα
Από τις αρχές του 2018, εννέα οικογένειες έχουν βυθιστεί στο πένθος, οικογένειες των οποίων τα μέλη άφησαν την τελευταία τους πνοή στην αιματοβαμμένη άσφαλτο της Κρήτης.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, για την αποφυγή κι άλλων θλιβερών τροχαίων, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης έλαβε δράση. Σε παραγωγή της ΚΡΗΤΗ TV, που βρίσκεται πάντα δίπλα σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες, δημιουργήθηκε ένα video 6 λεπτών το οποίο αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει σε ένα σοβαρό τροχαίο.

Οι εικόνες που διαδέχονται η μία την άλλη ανατριχιάζουν!

Κλείσιμο
Δύο οχήματα συγκρούονται στη Βιομηχανική Περιοχή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άντρα και μίας γυναίκας. Πολύ γρήγορα ειδοποιείται η Τροχαία, ενώ στη συνέχεια σπεύδουν το σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Ο άντρας κείτεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο…

Δημοσιογράφοι της ΚΡΗΤΗ TV βρίσκονται στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ και περιγράφουν λεπτό προς λεπτό κάθε πληροφορία που μαθαίνουν για το σοβαρό ατύχημα.

«Πίσω» από την ιδέα βρίσκεται η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Σκοπός της δημιουργίας του σποτ είναι η ευαισθητοποίηση των Κρητικών αναφορικά με τα τροχαία ατυχήματα, με τον π. Μεθόδιο να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς, να τηρούν τον ΚΟΚ, να μην οδηγούν χωρίς κράνος και χωρίς ζώνη ασφαλείας και να μην πιάνουν το τιμόνι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, ή έχοντας διάθεση για τρέξιμο.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: Cretetv


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης