Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, λέει ο Νίκος Μητρετώδης

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, λέει ο Νίκος Μητρετώδης

Είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα, είπε ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη, που κρατείται στην Αδριανούπολη

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, λέει ο Νίκος Μητρετώδης
Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, έχουν υψηλό ηθικό, αλλά περιμένουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται επί μία εβδομάδα μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης. 

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά», είπε ο κύριος Νίκος Μητρετώδης στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γενικά για το απεριόριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, που δεν είναι απλά παιδιά μας, είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

«Το ηθικό τους ήταν καλό, είμαστε περήφανοι για το υψηλό ηθικό που διαθέτουν, δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία», τονίζει ο ίδιος, επισημαίνοντας παράλληλα την δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «άλλο το βίωμα, άλλο το συναίσθημα».

Κλείσιμο
«Τώρα είμαστε σε αναμονή, η οποία είναι και ψυχοφθόρα, ενώ δεν υπάρχει καν κατηγορητήριο. Αυτό που ενδέχεται να απαγγελθεί είναι "απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή"», είπε ακόμα βάσει των πληροφοριών που έχει από τους δικηγόρους που έχει ορίσει το ελληνικό προξενείο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. 



Δείτε βίντεο: Γονείς 2 στρατιωτικών: Η βασανιστική αναμονή, το κατηγορητήριο και η υπερηφάνεια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης