PROTOTHEMA

Ελλάδα

«Είμαστε περήφανοι», είπε

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, λέει ο Νίκος Μητρετώδης

Είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα, είπε ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη, που κρατείται στην Αδριανούπολη

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, έχουν υψηλό ηθικό, αλλά περιμένουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται επί μία εβδομάδα μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης. 


«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά», είπε ο κύριος Νίκος Μητρετώδης στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γενικά για το απεριόριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, που δεν είναι απλά παιδιά μας, είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

«Το ηθικό τους ήταν καλό, είμαστε περήφανοι για το υψηλό ηθικό που διαθέτουν, δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία», τονίζει ο ίδιος, επισημαίνοντας παράλληλα την δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «άλλο το βίωμα, άλλο το συναίσθημα».

«Τώρα είμαστε σε αναμονή, η οποία είναι και ψυχοφθόρα, ενώ δεν υπάρχει καν κατηγορητήριο. Αυτό που ενδέχεται να απαγγελθεί είναι "απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή"», είπε ακόμα βάσει των πληροφοριών που έχει από τους δικηγόρους που έχει ορίσει το ελληνικό προξενείο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Δείτε βίντεο: Γονείς 2 στρατιωτικών: Η βασανιστική αναμονή, το κατηγορητήριο και η υπερηφάνεια


Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Θα δούμε επιτέλους την φάτσα των "γενναίων"? 09/03/201811:24

Πείτε επιτέλους στα "γενναία παιδιά" σας, ότι είναι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, φοράνε το εθνόσημο και ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ να βγαίνουν σε όλα τα πλάνα με σκυμμένα τα κεφάλια σαν κοινοί εγκληματίες. Αν δεν έχουν ξυλοκοπηθεί από τους Τούρκους και δεν το κάνουν υποχρεωτικά, τότε είναι επιοικώς ΔΕΙΛΗ η στάση τους να κρύβουν τα πρόσωπά τους από τις κάμερες. Εκτός και αν έχουν ξυλοκοπηθεί όπως ακούγεται, οπότε σε αυτήν την περίπτωση οι ΔΕΙΛΟΙ είστε ΕΣΕΙΣ που λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό για να πάρετε τα παιδιά σας...

Απάντηση
menelaos09/03/201805:00

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΕΙΡΗΝΗΚΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Απάντηση
socrates09/03/201803:49

Γεναιοτητα? Εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση....

Απάντηση
Να μια σωτήρια λύση09/03/201800:02

Θα έγραφα στον Γιούνκερ, Μέρκελ, Μέϊ και Μικρόν μία επιστολή με λίγες λέξεις στα ελληνικά απευθείας. Παρακαλώ, σώστε τα παιδιά από τα τουρκικά χέρια. Συνελλήφθησαν την ώρα που ασκούσαν το καθήκον τους πάνω στα σύνορα με την Τουρκία αποτρέποντας Τζιχαντιστές να διαφύγουν λαθραία προς την Ευρώπη. Υπογραφή μητέρα και πατέρας. Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι. Μην περιμένεις από κανέναν άλλον τίποτα. Είμαι 100% σίγουρας ό,τι θα ανταποκριθούν άμεσα από οποιονδήποτε άλλον πολιτικό. Η μόνη ενδεδειγμένη σωτηρία. Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Ισχύει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού η τήρηση των Αξιών ήτοι ο σεβασμός της αξίας και αξιοπρέπειας κάθε Ευρωπαίου πολίτη. Μη καθυστερήσετε. Καλή επιτυχία.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία