Τραγωδία στη Φλώρινα: Το τρένο εμβόλισε το αμάξι από τη μεριά του συνοδηγού...

Τραγωδία στη Φλώρινα: Το τρένο εμβόλισε το αμάξι από τη μεριά του συνοδηγού...

Νεκρός ο 34χρονος συνοδηγός, σε κατάσταση σοκ ο οδηγός - «Χρειάστηκε να κόψουμε πόρτες, λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουμε τον συνοδηγό», δήλωσε στο protothema.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής

Τραγωδία στη Φλώρινα: Το τρένο εμβόλισε το αμάξι από τη μεριά του συνοδηγού...
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη φονική σύγκρουση τρένου με ΙΧ αυτοκίνητο στη Φλώρινα, που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο συνοδηγό του οχήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει την ισόπεδη φυλασσόμενη με μπάρες διάβαση την ώρα που πλησίαζε η αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτήν .

Μιλώντας στο protothema.gr, ο διοικητής της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιπυραγός Ιωάννης Μιαούλης, περιέγραψε τα όσα εκτυλίχθηκαν τα πρώτα λεπτά του δυστυχήματος.

Κλείσιμο


«Όταν φτάσαμε στο σημείο ο οδηγός του οχήματος ήταν σε κατάσταση σοκ. Είχε καταφέρει να βγει μόνο του το παιδί και είχε εξωτερικά τραύματα στο κεφάλι . Προσπάθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ να τον απομακρύνουν από το σημείο και να του περιποιηθούν τα τραύματα, αλλά ο ίδιος παρέμενε εκεί για να είναι κοντά στο φίλο του. Το τρένο εμβόλισε το αμάξι από τη μεριά του συνοδηγού και δυσκολευτήκαμε πολύ να απεγκλωβίσουμε το συνοδηγό. Χρειάστηκε να κόψουμε πόρτες, λαμαρίνες και ο συνοδηγός, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ήταν ζωντανός. Δυστυχώς μετά μάθαμε ότι πέθανε», ανέφερε ο κ.Μιαούλης.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 11 το πρωί, όταν το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα - Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητ, επί της δού 7ης Νοεμβρίου.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης