Λαμία: Ελουσαν ηλικιωμένη με οινόπνευμα και απείλησαν να την κάψουν

Λαμία: Ελουσαν ηλικιωμένη με οινόπνευμα και απείλησαν να την κάψουν

Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν - Δείτε το βίντεο

Λαμία: Ελουσαν ηλικιωμένη με οινόπνευμα και απείλησαν να την κάψουν
Για περισσότερες από δυο ώρες μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών.

«Πως θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά....», λέει η ίδια, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να την σκοτώσουν.

Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 10:30'  χθες βράδυ όταν οι δυο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας. Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν.

Κλείσιμο
«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», φώναζαν οι αδίστακτοι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.




Οι ληστές αφού έκαναν άνω - κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50 ευρώ, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημερωσε την αστυνομία.

Πηγή:Lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης